به گزارش یزدفردا: استاندار کرمان با اشاره به حالوهوای متفاوت عزاداریها در سال جاری گفت: امسال و در ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین(ع)، چه بر اساس مشاهدات میدانی و چه طبق گزارشهای دریافتی از سراسر استان، مراسم عزاداری با شور و شکوهی بیشتر از سالهای گذشته در حال برگزاری است.
وی دلیل اصلی این فضای پرشور را اتحاد و انسجام ملی عنوان کرد و افزود: این همبستگی و حضور پررنگ مردم، نشان از آن دارد که راه امام حسین(ع) و حرکت کاروان کربلا، همچنان مهمترین الگوی ایستادگی و عزت برای ملت ما در مواجهه با دشمنان در مقطع زمانی کنونی است.
طالبی با تمجید از مردم متدین کرمان ادامه داد: مردم ولایتمدار و عاشق اهلبیت(ع) در استان کرمان، همچون همیشه، با نظم، آرامش و معنویت، مراسمهای عزاداری را برگزار کردند و حضورشان در این آیینها تحسینبرانگیز است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: انشاءالله بتوانیم از این فضای معنوی و فرهنگی، روحیه و انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر دفاع از نظام، انقلاب و کشور عزیزمان کسب کنیم.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 06,ژوئیه,2025